Курс долара в Україні готується до стрибка, а нинішній "міжсвятковий" тиждень стане останнім з низьким курсом валюти. Експерти розповіли, коли потрібно купувати долари, щоб непогано заробити.

Читайте також: Українцям продають фальшивки: гроші друкують і поширюють по всій країні

Після зниження на травневі свята, варто приготуватися до швидкого подорожчання валюти, кажуть аналітики. А ось на наступному тижні валюту краще не здавати, а купувати і накопичувати, пише Сьогодні.

Аналітики кажуть, що "інфляційний тренд" нікуди не подівся. А бізнес почне реалізовувати попит на валюту після того, як країна вийде з карантину.

"Тим, хто має гривневі надлишки і хоче їх конвертувати в долари, саме час робити це в дні затишшя, коли курс на мінімумі", − кажуть експерти.

Зниження курсу зараз пов'язано з тим, що знизився попит на валюту. Зараз в українців немає зайвих грошей, які можна було б вкладати у валюту. Але все може зміниться вже у середині травня, коли карантин буде ослаблений.

Читайте також: Варто скуповувати валюту?: у Кабміні розсекретили, скільки коштуватиме долар

"Схоже, що "міжсвятковий" тиждень − останній тиждень низького курсу долара та його стабільності, далі буде дорожче. Тому ті, хто купить валюту, до кінця року непогано на цьому зароблять", − заявляють аналітики.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook