Однокурсники дочки “міністра внутрішніх справ ЛНР” Ігоря Корнета розповіли, що “грошей у неї як бруду”

Марина Корнет вчиться у Харківській юридичній академії імені Ярослава Мудрого, передають “Вести”.

Один зі студентів ВНЗ розповів:

“Грошей у неї як бруду. Одному з женихів годинник за 10 тисяч зелених подарувала. Спочатку жила в сьомому гуртожитку на п’ятому поверсі, в кімнаті 505. А тепер квартиру в центрі Харкова за 20 тисяч знімає”.

За словами однокурсників, про політику дівчина жодного разу нічого не говорила, “зайнята тільки собою і своєю зовнішністю”.

Згідно сторінці Марини Корнет у “ВКонтакте”, яка вже видалена, в 2013 році вона вчилася у США, в цьому році відпочивала в Туреччині, часто буває у Луганську.

Судячи з фото Ігоря Корнета в “Одноклассниках”, у нього є ще двоє дітей – 12-річна Ксенія і Кирило, якому на вигляд чотири-п’ять років. Зараз вони знаходяться у російській Самарі.

Раніше стало відомо, що ватажок бойовиків “ЛНР” Ігор Плотницький відправив у відставку Корнета, однак той відмовився підкорятися цьому наказу.

Нагадаємо, що 20 листопада,  ватажок “ЛНР” Ігор Плотницкий вигнав з посади “міністра внутрішніх справ” Ігоря Корнета, після чого у фейковій республіці почався переворот , який призвів до втечі Плотницького з територій ЛНР.