Надію Савченко допитали на поліграфі, проте безрезультатно. За словами її сестри Віри, детектор брехні не може зафіксувати коректні результати у людини, яка голодує понад двадцять днів.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте також: Савченко схудла на 15 кілограмів за 20 днів свого голодування

У Надії Савченко зараз постійна тахікардія і підвищена температура, скаржиться Віра. Тому експерти, які допитували обвинувачену, не можуть оцінити правдивість відповідей.

"Некоректні абсолютно покази, тому що не можна в такому стані проходити. Поки що взята пауза і адвокати розуміють, що юридично на справу цей поліграф навряд чи вплине", – прокоментувала Віра Савченко.

Сам допит тривав близько п'яти годин у слідчому ізоляторі СБУ без участі адвокатів. Заарештована вимагала максимальної публічності процесу, проте журналістів на допит не пустили.

Минулого тижня  із Надією Савченко вже зустрічалися експерти, аби за допомогою детектора перевірити: чи справді вона разом із поплічниками планувала підірвати Верховну Раду, чи лише грала на камеру. Перший етап Савченко тоді пройшла успішно – психологічний та фізичний стан підозрюваної експертів задовольнив. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter