Відомий адвокат Василь Нагорний звернувся до представників БПП на Волині з закликом перестати "лити жовч і лайно на опонентів".

Читайте також: Волинські чиновники святкували день народження в робочий час у ресторані

Про це він написав у Фейсбук.

Подаємо допис нижче:

"Можливо "порошенківцям" досить лити жовч і лайно на опонентів, не спрацювало ж. Спробуйте якось інакше повернути до себе виборців.

Іван Мирка, Денис П’ятигорець, Вадим Ваврищук, Олексій Кушнєр наприклад:

1) Підняти перед діючим Президентом питання невиплати Міноборони інвалідам війни компенсацій (чи ви не знаєте про таку проблему?). Можливо варто Головнокомандувачу припинити ганебну практику, коли МО судиться з захисниками. Судиться, програє і все одно не виплачує гроші.

2) Можливо варто нагадати Головнокомандувачу про дітей бійця 51 бригади Івана Тричука, які передали, через голову ОДА лист Президенту України – "з рук в руки". Багато обіцялось і тиша.

3) Було б добре, якби недолугі радники Президента, які називали бійців із заходу боягузами, вибачились перед бійцями 51 бригади та іншими підрозділами, а Степан Івахів поцікавився б долею проекту постанови про створення ТСК по бійцям 51 бригади, яку він роки два тому реєстрував у ВРУ (принаймні так він тоді писав у ФБ)

Мене вже не виправиш, бо особиста образа перемогла всі інші почуття ( саме з приходом "смотрящего" чинного Президента рідну мені людину в угоду цьому ж ставленику незаслужено "попросили" з роботи), а от частину бійців і їхні родини ви б могли таким чином до себе повернути", – пише адвокат.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook