Нещодавно відбулась презентація нової моделі iPhone 11 Pro Max. Багато прихильників цього бренду чекали саме на вихід нової моделі і могли тільки здогадуватись про те, що ж вигадають його виробники. Хтось сподівався, що компанія Apple наділить новий смартфон можливість підтримувати одразу дві сім-карти. Хтось сподівався, що кардинальних змін зазнає екран телефону та  його корпус. Деякі здогадки так і не виправдались, хтось все ж таки мав рацію, але в цілому нова модель флагману приємно здивувала своїх прихильників, а сам бренд як завжди залишився на висоті. Очікується, що новий iPhone 11 Pro Max встановить нові рекорди у рівні продажу улюблених флагманів.

Що саме змінилось в новій версії телефону?

Що зрозуміти переваги нового iPhone 11 Pro Max над 10-ою версією, слід визначити, які саме параметри телефону зазнали змін:

1. Камера телефону.

2. Кольори корпусу.

3. Позиція фірмового значку на задній панелі.

4. Процесор.

5. Об'єм пам'яті.

Тепер слід розглянути усі зміни трохи детальніше по черзі.

Камера

Як завжди, компанія Apple вирішила не просто випередити усіх. але й створити унікальний продукт. Потрійна камера – мабуть, серед флагманів з чотирма об'єктивами, це не найсвіжіша новина. Але, інженери компанії знають, як з чогось зробити сенсацію. Потрійна камера нового флагману розташована у вигляді трикутника до сьогодні жоден з виробників не має аналогів серед своїх телефонів). Таке розташування об'єктивів повернуло візуальну унікальність телефонам Apple приманні до того часу, як хтось не виявить бажання запозичити таку модифікацію. Кожен об'єктив має потужність в 12 Мп.

Об'єм пам'яті

Дивлячись на 10 модель флагману виникає питання, куди ще більше пам'яті. Але виробники нового iPhone 11 Pro Max довели, що 512 Гб внутрішнього накопичувача - це не міф, а сьогоднішня реальність.

Корпус телефону

Сам корпус нової моделі не зазнав значних змін. Але, усіх приємно здивують нові кольори в лінійці, котрі в найкращих традиціях бренду мають вишуканий та елегантний вигляд.

Лейбл компанії – яблуко на цей раз розмістили трохи нижче на задній панелі, аніж завжди. Тепер яблуко знаходиться майже посередині задньої панелі.

Функція розпізнавання обличчя наділена модифікацією з більш широким ракурсом. Голосовий помічник Сірі зможе виконувати деякі нові команди. Зокрема він зможе управляти оперативною пам’яттю телефону. Також додаток матиме загальне і контекстне розуміння.