У Інтернеті активно обговорюють смерть відомого 21-річного репера Lil Peep, справжнє ім’я якого було Густав Ар.

Зірки YouTube не стало 15 листопада, він помер у своєму гастрольному автобусі. Ймовірною причиною смерті виконавця називають передозування наркотиками - підробленим заспокійливим засобом Xanax і опіоїдним анальгетиком фентанілом.

У момент смерті Lil Peep, його друг Бексі вів трансляцію у своєму Instagram.

"Мабуть Peep в хвості автобуса виконує відтискання і присідання, дивиться на свої м'язи. Я сам подивлюся", - каже хлопець на відео.

Однак у ролику блідий репер лежить на дивані з розплющеними очима та відкритим ротом. Бексі на цьому перервав трансляцію з вигуком "Ой". Пізніше хлопець видалив відео зі свого фотоблогу.

Смерть виконавця настала за кілька годин до його виступу в місті Тусон на підтримку дебютного альбому Come Over When You’re Sober, який побачив світ лише у серпні цього року.

Про залежність Lil Peep від наркотиків був відомо давно, цю тему він не раз піднімав у своїй творчості і писав про неї в своїх блогах в соціальних мережах, називаючи себе "продуктивним наркоманом".

Зауважимо, що день тому репер розмістив у своєму Instagram фото, яке підписав: "Коли я помру, ви мене полюбите".

Нагадаємо, що репер Lil Peep здобув шалену популярність у YouTube. Його кліпи White Wine, Benz Truck та The Way I See Things набрали понад чотири млн переглядів на відеохостингу. 11 серпня 2017 вийшов дебютний альбом виконавця Come Over When You're Sober. Тур на підтримку альбому тривав від 2 до 16 серпня 2017 року.