29 січня президент Петро Порошенко оголосив про намір іти на другий термін. Своє рішення глава держави озвучив на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом".

Читайте також: Порошенку не довіряють 70% українців

На заході зібралося близько 4 тис. осіб, із яких багато топ-політиків та відомих людей. Серед запрошених був третій президент Віктор Ющенко та глава Православної церкви України митрополит Епіфаній.

Форум відкрили виступом Тараса Чубая - він виконав пісню "Буде нам з тобою, що згадати". Потім гурт Kozak System заспівав гімн ОУН "Зродились ми великої години".

Першим виступив Порошенко. Він розповів, що на другу каденцію іде з гаслом "Порядок, добробут і безпеку". Після глави держави на сцену вийшли спікер парламенту Андрій Парубій, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, віце-спікер Ірина Геращенко, генпрокурор Юрій Луценко, Дмитро Ярош

 

Їхні виступи "розбавили" промовами неполітиків.

Читайте також: Порошенко тепло святкував ювілей Суркіса у компанії Ахметова, Яценюка і "любих друзів" (відео)

Так на з'їзді був присутній Лесь Подерв'янський та відома реперка Alyona Alyona.

Також серед присутніх була дружина генпрокурора Ірина Луценко з сумочкою від Valentino за 3 тисячі 595 доларів.

Виступив на форумі колишній генсекретар НАТО Андерс Фог Расмуссен, який із 2016 року є позаштатним радником Порошенка. Минулого тижня на з'їзді "Батьківщини" його звернення подали у контексті підтримки Юлії Тимошенко. Расмуссен заявив, що не агітує за жодного кандидата, і що для нього була честь працювати з Порошенком.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter
Коментарі коментарів немає
Залишити коментар
Ім’яКоментар