У райцентрі Броди Львівської області водій вантажного автомобіля загинув після наїзду легкової іномарки.

Читайте також: Автобус із українськими туристами влетів у вантажівку: є загиблі та важко травмовані (фото, відео)

Про це повідомляє УНІАН.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 16 червня, близько 00:50 на вул. Богуна.

"28-річний водій автомобіля BMW, мешканець Рівненської області, здійснив наїзд на водія вантажного автомобіля MAN, 34-річного мешканця Радехівського району Львівщини, який замінював колесо у своєму автомобілі", – повідомили виданню у Львівській ОДА.

Внаслідок ДТП водій автомобіля MAN загинув на місці події. Водій та пасажир автомобіля BMW після надання медичної допомоги госпіталізації не потребували.

Як розповіли "Під Прицілом" односельчани загиблого чоловіка, 34-річний мешканець села Тетевчиці Радехівського району зробив екстрену зупинку, аби зміни колесо, яке вистрілило. В той час, коли чоловік відкрив двері вантажівки MAN, аби взяти інструмент, компанія із п'яти дуже п'яних молодиків мчала автомобілем BMW. Водій елітної автівки не впорався з керуванням і в летів у стовп. Потім від удару автомобіль влетів прямісінько у відкриті двері, біля яких стояв чоловік. Сильний удар зніс водія вантажівки разом із дверима.

Читайте також: У селі на Волині юнак втратив ногу у кривавій аварії

Від удару чоловікові відразу відірвало дві ноги, а тіло сунуло під легковиком ще декілька метрів, відірвавши при тому ще й руки.

П'яні юнаки ж залишись цілими та неушкодженими. Місцеві мешканці, де сталася трагедія вчинили самосуд над хлопцями і відлупцювали їх, проте, що ж це змінить?

30-річна дружина загиблого чоловіка, яка прибула на місце трагедія, власноруч збирала відірвані кінцівки свого чоловіка.

У молодої людини залишились дружина та маленька дитина.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook