Луцький осередок президентської політсили Блок Петра Порошенка "Солідарність" обурив своєю риторикою мешканців міста. Зокрема, мова про регулярні випади БПП у сторону політичних опонентів – УКРОПу. Особливо активно процес почався перед президентськими виборами.

Читайте також: "Піде людина, яку будуть підтримувати всі лучани", – Ігор Палиця про вибори мера в Луцьку

Представники партії Порошенка неодноразово звинувачували чинну більшість у міській раді, а саме "укропівців", у неефективному менеджменті. Втім, у БПП чомусь ніколи не згадували про те, що саме черех їхню фракцію у Верховній Раді вже впродовж 2 років не призначають вибори міського голови Луцька, що вкрай негативно впливає на розвиток міста.

Читайте також: "Це посміховисько": волинський "кіборг" Остров про непризначення виборів мера Луцька

"Мені от цікаво. Коли наші місцеві Бепепісти говорять, що УКРОПИ продали все у місті, чому мовчать за те, що завдяки Фракції БПП у Верховній Раді у Луцьку вибори не призначають вже скільки часу? Чому губернатор Савченко, як і колись Гунчик, не роблять подання? В їх повноваженнях це зробити. Може пояснить хто?

То нах*р оця передвиборча маячня, яку зараз запускають по місту, що УКРОПИ то злодії, яким треба лише розікрасти місто і всю Україну? Ви опреділіться вже, бо довго на цій маячні не проїдете. Чи ви думаєте що Лучани то ідіоти?

А для тих, хто не в курсі. Луцьк два роки сидить без мера міста, бо жлоби з БПП у Верховній раді навмисне блокують це зробити", – влучно зауважив відомий луцький блогер Ілля Токаренко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook