У Житомирському районі в селі Зарічани поліція затримала 47-річну жінку за підозрою у вбивстві колишнього чоловіка-АТОвця

Про це повідомляє ГУ Нацполіціі в Житомирській області, пише «Антикор».

26 листопада близько 8 ранку в селі Зарічани, за місцем проживання чоловіка, між ним і його колишньою дружиною, мешканкою Житомира, на грунті давніх неприязних відносин виникла сварка, що переросла в бійку. В результаті чоловік отримав травми і був госпіталізований у відділення інтенсивної терапії Житомирської районної лікарні. Жінка з місця пригоди зникла.

Лікарі діагностували у пацієнта черепно-мозкову травму, забої та рани голови, а також кульові поранення грудної клітки та плеча. На жаль, врятувати життя чоловіку не вдалося. Через кілька годин він помер.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В ході проведених заходів поліцейські встановили і розшукали 47-річну жінку,   ймовірно причетної до вбивства. Вона в скоєному зізналася. Зараз вона затримана в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою посадовою особою) КК України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

В рамках досудового розслідування поліцейські вилучили ряд речових доказів, триває встановлення всіх обставин події.

Жінці може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляє Житомир.info з посиланням на свої джерела, жінка зробила 4 постріли. "Вона душила його подушкою, і ще добивала праскою. Чоловікові близько 42-років, позивний" Акела ". Його ще у свідомості забрали в лікарню, в Станишівці, і там він помер", - пише видання.