Конкуренти мажоритарників партії "Слуга народу" на округах продовжують використовувати брудні виборчі технології. Найпопулярнішою з них є реєстрація на вибори до Верховної Ради клонів кандидатів у депутати від "Слуги народу".

Читайте також: Кандидати-клони "Слуги народу" масово реєструються на округах, – КВУ

Для цього навіть утворюються липові контори типу ПП "Слуга народу", ПП "Слуга-народа" та подібні варіації назви партії. Цікаво, що такого роду нечесна боротьба спрямована саме проти мажоритарників від "Слуги народу", а не від, наприклад, "Європейської солідарності" чи "Сили і честі".

На Київщині, на одномандатному окрузі № 94 кандидат в нардепи Олександр Дубінський отримав двох своїх клонів – Дубинського М. М. та Дубинського В. В. Як виявилось два Дубинських подали неправдиву інформацію в Центральну виборчу комісію у документах на реєстрацію. Зокрема вони вказали, що йдуть на вибори від "Слуги народу". От тільки не від політичної партії, а від приватного підприємства "Слуга народу".

Читайте також: "Сепаратист, бл*ть! Маріонетка": скандальна чиновниця Порошенка знову зганьбилась, влетівши на зустріч Дубінського із виборцями (скандальне відео)

"Клони Дубінського в поліцію!

За результатами мого розслідування, матеріали якого були передані до ЦВК, відносно двох "клонів" Дубинських ПП"Слуга Народу", по 94 округу, ЦВК направила матеріали до Національної Поліції України для негайного розслідування за ознаками статті 157 ККУ.

У своєму розслідуванні я довів про можливість подання недостовірної інформації про місця роботи вказаних осіб, з метою введення в оману виборців.

Велика подяка фахівцям Центральна виборча комісія. Очікуємо на результати розслідування.

За наявності доказів введення в оману виборців подібним шляхом, можете звернутись до мене для проведення негайного розслідування", – написав у facebook волонтер Андрій Хілько.

Читайте також: "Я піду до Кононенка і тебе виженуть на**й": одіозна чиновниця з партії Порошенка відзначилась черговим скандалом (відео)

Відзначимо, що головним конкурентом Олександра Дубінського на 94-му окрузі є Ігор Кононенко – бізнес-партнер Петра Порошенка. Він давно "прикормив" округ шляхом підкупу і таким чином без проблем перемагав на виборах. 

У такий спосіб можна припустити, що саме Ігор Кононенко, який йде на вибори від партії "Європейська солідарність", стоїть за антирекламою та реєстрацією клонів своїх конкурентів.

Нагадаємо, ЦВК затвердила план дострокових парламентських виборів. Вони відбудуться 21 липня.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook