У ніч з 16 на 17 серпня на Волині вщент згоріли дві автівки.

Читайте також: Вночі у Луцьку згорів автомобіль (відео)

Про це розповіла керівниця відділу волинських рятувальників Ірина Варварук, пише Суспільне.

Ймовірною причиною пожежі в обох випадках є підпал.

О 1−й ночі трапилася пожежа в місті Луцьку на вулиці Саперів, 10. Там зайнявся автомобіль Audi. У мережі користувачі виклали відео нічної пожежі у дворі багатоповерхівки. На момент знімання на місце події вже прибули рятувальники.

"Пожежа виникла з переднього лівого колеса, автомобіль знищений повністю і пошкоджено автомобіль Chevrolet, який стояв поруч", − каже Ірина Варварук.

На місце події викликали слідчооперативну групу.

"Поки що йдеться про навмисне пошкодження чужого майна, що завдало значних збитків. Триває досудове розслідування", − розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Читайте також: Автотроща на Волині: авто влетіло у відбійник (фото)

Ще одна пожежа трапилася з автомобілем о 12:15 ночі. В Луцькому районі село Рованці загорівся легковий автомобіль VOLKSWAGEN Passat. Вогонь знищив салон автомобіля, моторний відсік і пошкодив лако−фарбоване покриття.

"Автівку ймовірно теж підпалили", − кажуть рятувальники.

Ще одне авто зайнялося у Луцьку напередодні.

Як розповіла Ірина Варварук, пожежа виникла в салоні автомобіля на вулиці Єршова в Луцьку. Машина згоріла повністю, також було пошкоджене авто, що стояло поруч. Ймовірна причина займання − необережне поводження з вогнем, а саме залишена цигарка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook