На Житомирщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди перекинулись одразу дві вантажівки, водій однієї загинув, а другий отримав травми. Подія сталася 26 квітня у Лугинському районі на автодорозі "Київ-Ковель-Ягодин", попередньо, через втому одного з водіїв, інформує УНІАН.

Читайте також: У Луцькі дві іномарки перетворились на брухт після зіткнення (Відео)

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля "MAN" з напівпричепом, 22-річний житель Волині, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з вантажівкою "Scania" з напівпричепом під керуванням 47-річного чоловіка з Рівненщини, що рухався у напрямку м. Києва", – сказано у повідомленні.

Також зазначається, що в результаті аварії обидва авто з’їхали з дороги та перекинулись. Вантаж, який перевозили вантажівки, висипався. Молодший ізводіїв від отриманих травм загинув на місці пригоди, іншого – госпіталізували до Лугинської лікарні.

Читайте також: Чоловіка викрали і більше року утримували в полоні на Київщині (Фото)

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Проводяться всі необхідні заходи, спрямовані на з’ясування подробиць скоєння ДТП. Зафіксовані на місці події обставини вказують, що водій "MAN" заснув за кермом. Нині ця інформація перевіряється у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Розслідування цієї справи триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook