19 липня в Києві пройшла акція "Виборці 94-го округу повертають Кононенку його політичне сміття". Під двері елітного особняка Ігоря Кононенка в Царському селі жителі Василькова і Обухова привезли вантажівку агітаційної продукції, якою Кононенко заполонив місцеві будинки, стіни, зупинки і вулиці.

Читайте також: "Величезна ботоферма": Гройсман розповів, як Порошенко "мочить" конкурентів на виборах

Перший заступник голови фракції "БПП" Ігор Кононенко балотується по одномандатному мажоритарному округу № 94, куди входять Васильків, Обухів, і відповідні райони. Жителі округу скаржаться на вал передвиборної макулатури, яка перетворила міста в сміттєві звалища.

Особливе невдоволення викликає зміст "агітації" від Кононенко та його технічних кандидатів. Плакати і листівки з фейковою "чорнухою" проти головного опонента Кононенка, висуванця президентської партії "Слуга народу" Олександра Дубінського, місцеві жителі називають інформаційним сміттям.

Читайте також: "Сепаратист, бл*ть! Маріонетка": скандальна чиновниця Порошенка знову зганьбилась, влетівши на зустріч Дубінського із виборцями (скандальне відео)

"Ми втомилися віддирати від стін наших будинків, ремонт яких проводимо силами своїх ОСББ, інформаційне сміття громадянина Кононенка, – розповіла журналістам capital.ua мешканка Обухова Світлана. – Може, соратник екс-президента не помітив, але в країні змінилася влада, і брудні методи, якими Кононенко з товаришами звик діяти, вже не пройдуть. Ми не бидло, яким нас вважає Кононенко, щоб купитися на подібну дешеву чорнуху. Народ вказав їм їхнє місце на президентських виборах, відправивши їхнього президента на звалище історії, тепер ми відправляємо сміття Кононенку йому під двері і сподіваємося, що він піде з нашого життя слідом за своїм партнером Порошенком".

Згідно з останніми даними соціологів Кононенко програє Дубінському з розгромним відривом. Експерти вважають, що такому результату посприяв і сам Кононенко, який побудував виборчу кампанію на підкупі виборців і використанні масованого чорного піару проти своїх конкурентів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook