Двоє чоловіків загинуло, а двоє інших отримали поранення внаслідок ДТП, що сталася вночі з суботи на неділю біля Кентшина у Вармінсько-Мазурському воєводстві у північно-східній Польщі. Автомобілем, що розбилося об дерево, подорожували громадяни України та Грузії, інформує Польське радіо.

Читайте також: На Волині автомобіль, наїхавши на біологічні відходи, з’їхав у кювет, загинув пасажир

За інформацією поліції, легковий автомобіль, яким подорожували чотири людини, врізався у придорожнє дерево. Аварія сталася на дорозі № 591 з Ружанки до Воплавок (Różanka – Wopławkі).

Двох пасажирів – громадян України віком у 23 і 30 років – загинули на місці. Водій і третій пасажир отримали травми. Обидва вони грузини.

Читайте також: Трилер на АЗС в Києві: п'яного водія прив'язали до стовпа, агресивну подругу "вклали", спіймали наркомана-крадія

"Загинули пасажири, що сиділи на правій стороні автомобіля. Той, хто був поруч із водієм, мав прикріплені ремені безпеки, а пасажир із заднього сидіння, ймовірно, не був застібнутий ременем безпеки", – повідомила представниця поліції в Кентшині аспірант Моніка Данєляк.

"Сила удару в дерево була настільки велика, що двигун випав, і він лежав на відстані 12 метрів. Він все ще горів, коли прибули пожежники", – сказав капітан пожежників Каміль Ґольон.

Обставини трагедії вивчає поліція під наглядом районної прокуратури Кентшина. У водія взяли кров, аби перевірити, чи він був тверезим.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook