У польському місті Глівіце 18-річна місцева жителька звинуватила двох українців у зґвалтуванні, яке сталося у новорічну ніч.

Читайте також: Спершу доньки, а тепер внучка: у Луцьку викрили 63-річного педофіла (фото)

Про це пише видання inpoland.

Прес-секретар поліції Глівіце, Марек Сломський 5 січня заявив, що злочин стався під час новорічної вечірки в одній з квартир. У святкуванні взяли участь троє добрих знайомих — дівчина, громадянка Польщі, та двоє українців.

"За клопотанням поліції та прокурора суд заарештував 26-річного громадянина України, який у своїй квартирі шляхом хитрощів зґвалтував 18-річну місцеву жительку. Другий із винних, також українець, віком 27 років, зараз перебуває під наглядом поліції", – додав Марек Сломський.

Читайте також: Спіймали на вулиці та заштовхали в авто: четверо іноземців на Закарпатті зґвалтували 19-річну дівчину (фото)

Зважаючи на характер справи, поліція не розголошує жодних додаткових деталей. За неофіційною інформацією, постраждала повідомила, що чоловіки підлили їй алкоголю, а потім скористалися її станом.

Відповідно до Кримінального кодексу, кожен, хто спричинив статевий акт насильством, незаконною погрозою або обманом, підлягає позбавленню волі на строк від 2 до 12 років.

У справі триває слідство, яке й має з’ясувати всі обставини події.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook