Мама дев′ятикласника Ірина Герба розповіла, що 5 червня директорка школи в селі Озеро безпідставно змусила її сина Романа переписати державну підсумкову атестацію з математики, яку той написав на 3 бали.

Читайте також: У скільки обійдеться зібрати дитину до школи цьогоріч?

Про це йдеться у сюжеті телеканалу Нова Волинь.

Роман склав іспит, а через півгодини хлопця викликали в школу, аби він переписав атестацію. Мовляв, переписуй, бо списав. Вдруге учень написав роботу на 1 бал.

Вчинок директорки обурив батьків. Зараз місцеві відправляють дітей вчитися до інших сіл або ж до райцентру.

"У мене навчаються тут троє діток. Один навчався до 6 класу, з половини 7-го класу я його забрала в село Сокиричі через те, що дитину постійно принижували, занижували оцінки", – розповіла мама Наталія Мізерюк.

Зі слів жінки, в іншій школі дитина почала набагато краще вчитися.

Директорка школи в Озері Світлана Степанюк нині у відпустці. Натомість жителька села Тетяна Котельчук запевнила, що всі розповіді батьків – наклеп.

Перший заступник Ківерцівської райдержадміністрації Юліан Таранчук розповів, що від батьків на директорку школи надійшли скарги. В основному через те, що були порушення прав дитини. На місце виїхала комісія з відділу освіти, взяли всі матеріали. Після виходу з відпустки директор школи буде давати пояснення.

Читайте також: 6-річна живодерка розтинає ножем живих кошенят та цуценят у Києві (ВІДЕО)

Батьки наголосили: якщо на заяви не відреагують, то вони не впустять дітей 1 вересня до школи.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter