Переможець шоу "Танці з зірками" Євген Кот зізнався, що організатори пропонували йому до пари олімпійську чемпіонку Ганну Різатдінову, але він відмовився і обрав актрису Ксенію Мішину.

Читайте також: Володимира Остапчука застукали за поцілунками з переможницею шоу "Танці з зірками"

У програмі "Слава +" він пояснив, чому зробив такий вибір.

Артист зізнався, що жодного разу не відпрацьовував 14 ефірів, дуже багато нововведень, які важко дались. Наприклад, фінальний ефір − завжди було 3 танці. А зараз було 2 старих танці і 4 батли за кубок.

"Ксюша − зовсім інша. Її погляд на камеру − зовсім інший. В неї життєвий досвід зовсім інший, вона має дитину", − повідомив Кот.

Артист зізнався, що в цьому сезоні танців не дуже хотів брати участь. Євген Кот розповів, що у нього є свій погляд на те, якою повинна бути партнерка, за яку глядачі будуть готові віддати свої голоси.

Він не вірив, що Ганна Різатдінова буде активно прийнята публікою і вона зможе показати не лише гарну техніку, але і круті емоції. Те, що Різатдінова вийшли у фінал, вразило його.

Читайте також: Ксенія Мішина емоційно прокоментувала перемогу на шоу "Танці з зірками"

"Взагалі для мене дивно, що вона дійшла до фіналу. Незважаючи на танці, тому що це, в принципі, шоу не про танці, а про людей. Вона молодець... Згадаймо минулий рік, Аніта Луценко... Все було круто, добре танцювала, чому пішла? Спорт заважає відкрити те, що у тебе всередині і видати це... Мені здається, щоб спілкуватися з глядачем важливіше серце, ніж просто задерти ногу", − сказав Євген Кот.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook