Найкращий кандидат в президенти – Ісус Христос, а плакати дали просто потримати… У Києві відбувся мітинг проти Зеленського з явними ознаками проплаченого. Його учасники не могли пояснити, за кого чи проти кого вони протестують. Хтось казав, що підтримує Юлію Тимошенко, хтось виступає проти Зеленського, а ще деякі проти Петра Порошенка. Що ж це було насправді – щире бажання висловити свою позицію чи все таки проплачена акція?

Читайте також: Порошенко відмінив свою агітацію на квітень – перед 2-м туром

28 лютого у Києві з самого ранку під офісом телеканалу 1+1 відбулася незрозуміла акція протесту. Чому не зрозуміла? Бо самі ж учасники демонстрації конкретно не можуть пояснити, що вони тут роблять і проти кого виступають. Офіційно ці люди, судячи з лозунгів їх лідера, прийшли під офіс телеканалу 1+1 агітувати проти Зеленського. Однак очевидно організатори погано пояснили учасникам акції, що треба говорити, а що ні. Бо, до прикладу, хтось підтримує Юлію Тимошенко і виступає проти Зеленського, але водночас негарними словами називає чинного президента.

Цікаву роль грала група жінок. Вони – учасники цієї ж акції протесту. У руках тримають плакат в підтримку Юлії Тимошенко. Коли до них підходять і запитують чи підтримають вони Юлію Володимирівну, то кажуть що ні, а плакат їм просто дали потримати. А на запитання чому вони протестують під телекомпанією кажуть, бо артисти.

Читайте також: "Огидніше за Януковича": Порошенко штурхнув та схопив за носа чоловіка (відео)

Серед натовпу знайшлися люди, які беруть участь в акції протесту проти Зеленського, але зізнаються, що він їм подобається. Кажуть, що Україні потрібні нові обличчя.

Судячи з того, що розказують люди, мітинг організований проти Зеленського, схожий більше на проплачену акцію, аніж щире бажання людей висловити свою позицію. Серед учасників акції були і ті, хто взагалі на вибори йти не збирається. І найкращим кандидатом вважає Ісуса Христа.

Читайте також: Лідерка молодіжки БПП організувала провальний мітинг проти Зеленського: зі студентами, за гроші

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook