CloverLand Horse Club – це сучасний кінно-спортивний клуб, де активний відпочинок – в задоволення, де є смак нових перемог і досягнень, де зібрані найкращі сімейні традиції. Це "дітище" нині покійного бізнесмена Ігоря Єремеєва. Сьогодні, добру справу свого чоловіка продовжує його дружина – Тетяна Єремеєва не дивлячись на те, що саме упавши з коня загинув її чоловік.

Читайте також: Тетяна Єремеєва оригінально привітала Степана Івахіва з Днем народження

На екрані монітору в кабінеті Тетяни Вікторівни можна побачити незвичайний кадр з відеокамери. На ньому, поруч з картинкою в приймальній клініки по манежу бігають коні. Це справа життя її  чоловіка – єдиний на західній Україні кінний клуб.

Ігор Єремеєв настільки любив кінний спорт, що особисто розробив логотип і назву палива "Мустанг" увіковічнивши на його логотипі образ коня, але саме це улюблене хобі і стане трагічним для чоловіка Тетяни.

За іронією долі, сьогодні єдиним, що залишили колишні "друзі" Ігоря Єремеєва дружині та дітям  стала конюшня їхнього тата.

"Єдиним активом, який не був цікавим після смерті Ігоря його партнерам – це конюшня. Нині тут утримується 22 коня. Звичайно стало питання, як їх годувати, доглядати. Тому, ми з дітьми вирішили опікуватись нею", - розповідає Тетяна Єремеєва.

Сьогодні вся сім’я дбайливо ставиться до того, що любив їхній Ігор і намагаються розвивати. Опікування конюшнею Ігоря стало ще одним випробуванням для родини Єремеєвих, адже кинути справу батька та чоловіка вони не могли. При житті Ігоря Єремеєва фінансування клубу відбувалося за рахунок корпорації "Континіум", але після загибелі власника все змінилося. Колишній друг Ігоря Степан Івахів навіть виставив рахунок вдові Єремеєва.

"На початку Ігор через свої фірми інвестував сюди кошти, тому що це є дотаційний бізнес, а нещодавно вони нам виставили рахунок, щоб ми ці кошти повернули. Ймовірно у компанії якісь фінансові проблеми, то вони хочуть, щоб ми їм допомогли", - віджартовується Тетяна Єремеєва.

Читайте також: Степан Івахів вкотре намагається дискредитувати дружину друга

Вимогу на повернення 9 мільйонів вона отримала у відповідь на прохання до акціонерів допомогти у справі їхнього партнера.

Попри свою зайнятість та непросте фінансове положення сьогодні Тетяна Єремеєва дала клубу друге дихання. Колектив КСК "CloverLand" невпинно працює над тим, аби учням та спортсменам було не тільки цікаво, а й комфортно.

У кінно-спортивному клубі "CloverLand" часто проводяться екскурсії для дітей. 2017-го він був багатий на позитивні емоції, щирі дитячі усмішки і яскраві враження. За увесь період у кінному клубі побувало понад 600 дітей з різних міст, сіл та містечок не тільки Волині, а й України.

Також  2017 році тут вдалося завершити 2 маштабні будівництва: автоматичної водилки, що є надзвичайно важливим у підготовці коней до змагань постійної підтримки їх фізичної форми і нової сучасної євро конюшні. Був покращений благоустрій території, облаштувані роздягальні для учнів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter