Ольга Альонова каже, що Шовковський неодноразово проникав до їхнього будинку, лякав її хвору маму і забирав цінні речі.

Читайте також: Футболіста Олександра Шовковського обстріляли з пістолета та закидали камінням

Олександр Шовковский, який заявив про те, що в нього стріляла екс-теща, до медиків не звертався, але заяву до поліції написав, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Раніше футболіст опублікував пост у соцмережі, де розповів, що на Великдень прийшов привітати доньку, а мати колишньої дружини Любов Альонова жорстоким способом почала проганяти екс-зятя з подвір’я - кидала в нього каміння, а потім тричі вистрілила.

Через що в Олександра Шовковського стріляла колишня теща - подробиці сварки екс-подружжя пообіцяли розповісти ТСН сьогодні. Відео інциденту знаменитий голкіпер виклав на своїй сторінці у соцмережі. Стрілянина сталася біля будинку його колишньої дружини Ольги Альонової. Як написав Шовковський, він приїхав побачитися із донькою. Але ні мами, ні дитини дома не було. У будинку була лише матір Альонової. Жінка почала лаятись на футболіста, кидатися в нього камінням і тричі вистрелила з пістолета.

Сам Шовковський відмовився коментувати інцидент журналістам і не зізнався, чому стався конфлікт з колишньою тещою, якщо ще кілька тижнів тому він безперешкодно вивозив доньку разом з дітьми нинішної подруги Марини Кутепової на відпочинок до Еміратів. Відео з соцмереж він також видалив.

Подружжя розлучилося ще 2015 року. З ким буде жити донька Шовковського та Альонової Олександра, вирішував суд. Проживати вона має з матір’ю, але бачитися має право й з батьком.

Колишня дружина Ольга Альонова захищає матір і пояснює її поведінку самозахистом, бо Шовковський нібито прийшов їх грабувати. І було це, за її словами, не вперше - після візиту 2016 року у неї пропали цінні речі та елітний автомобіль.

Також вона додала, що вогнепальної зброї в будинку немає. З чого саме стріляла її мама, Альонова не уточнила. А кидалася жінка, за її словами, не камінням, а землею з вазонів.

У кінці листа Ольга Альонова просить Шовковського сплатити близько мільйона гривень аліментів, які він заборгував. 

Зазначимо, що Олександр Шовковський на лист Альонової поки що не відповідає. А його дівчина зізналася, що пара вже звернулася до поліції з заявою. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter