Колектив санаторію матері та дитини "Пролісок" звернувся з заявою до свого екс-директора Валентини Касарди. Працівники комунального підприємства закликають свого колишнього керівника припинити спекуляції, психологічний тиск на працівників та перестати шкодити репутації закладу. Колектив заявляє, що працівники цілком і повністю підтримують новопризначеного директора Оксану Бугайчук та готові працювати далі.

Читайте також: Що приховує волинський санаторій "Пролісок": депутати облради добиваються звітності від Касарди

"Закликаємо Касарду Валентину Іванівну, її прихильників та лояльні до неї ЗМІ, припинити спекуляції щодо нібито невдоволення колективом новопризначеним керівником підприємства та припинити будь-які дії, що наносять шкоду репутації та господарській діяльності комунального підприємства "Санаторій матері та дитини  Пролісок", – йдеться в заяві.

 

 

Під заявою підписалися більше 50-ти працівників санаторію. До слова, колишній директор оздоровниці Валентина Касарда  ніяк не може змиритися з тим, що у санаторію новий директор. Після того як 21 грудня колективу представили нового директора – Оксану Бугайчук, Валентина Касарда заявилася до "Проліску" з телебаченням і зі слів працівників почала звинувачувати колектив, що вони її зрадили, бо прийняли нового директора. Цього ж дня пізно ввечері з кабінету головного бухгалтера невідомі винесли сейф з документами. Подейкують, що це зробили родичі Касарди, які працюють у "Проліску". По цьому факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за двома статтями.

Окрім того зараз Касарда добивається через суд скасування розпорядження про призначення нового директора та поновлення її на посаді директора "Проліску". Вже новий директор розповіла "Аверсу", що останніх два тижні з невідомих причин у "Проліску" не продавали путівки. Через нав'язливу ідею Касарди залишитися на своїй посаді – страждає весь колектив. Тож у зверненні вони закликали жінку припинити спекуляції та тиск на працівників.

Читайте також: Як директор волинського "Проліску" дозволила організувати бізнес на комунальному майні санаторію

Нагадаємо, у вересні цього року Валентині Касарді обласна рада не продовжила контракт на посаду директора. У зв'язку з цим був оголошений конкурс на заміщення вакантної посади. Конкурс виграла Оксана Бугайчук. 20 грудня на сесії депутати підтримали її кандидатуру. З нею укладуть договір терміном на три роки.

Детальніше дивіться в сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter