Луцького екс-даішника, колишнього майора поліції Андрія Березюка, якого зловили п’яного за кермом у лютому минулого року, поновлять на посаді.

Читайте також: Бійка в клубі, «домушники» та «Лексус»-порушник: нічні будні луцьких патрульних. ФОТО

Про це йдеться у рішенні Львівського апеляційного адміністративного суду від 17 січня.

Андрій Березюк, колишній начальник автотранспортного господарства Управління патрульної поліції Волинської області, вимагав скасувати наказ про його звільнення зі служби в поліції, а також виплатити йому суму середнього грошового утримання за час вимушеного прогулу.

Нагадаємо, у лютому 2018 року тогочасного майора поліції затримали п’яного за кермом. Проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння він відмовився, під час оформлення протоколу вживав нецензурну лексику, ображав патрульних та намагався скористатися службовим становищем.

Патрульні інспектори оформили протокол про адміністративне правопорушення. Пізніше Андрій Березюк був звільнений з посади начальника сектору транспортного забезпечення УПП у Волинській області.

Читайте також: На Волині п'яний водій збив пішохода

Львівський апеляційний адміністративний суд частково задовольнив скаргу і постановив поновити Андрія Березюка на посаді начальника автотранспортного господарства Управління патрульної поліції Волинської області, а також призначив суму виплат за два попередні місяці до звільнення в розмірі 20 тисяч гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter