Щоб глава МВС Арсен Аваков не заважав Петру Порошенку та членам "БПП" реалізовувати плани організації сітки зі скупки голосів, президент має намір його звільнити і поставити виконуючим обов'язки Олександра Терещука.

Читайте також: Заступник голови фракції "БПП" фігурує в фальсифікаціях щодо виборів, – Аваков

Про це на в своєму Telegram–каналі "Лещенко тут" написав надреп від "БПП" Сергій Лещенко.

Нардеп прокоментував вчорашню заяву Арсена Авакова про підготовлювані проти нього через боротьбу зі скупкою голосів провокації.

Читайте також: Агітатори Порошенка на Волині продовжують створювати мережу для підкупу виборців

"Сам факт, що у міністра внутрішніх справ України є рахунки в Італії, і туди переводять якісь гроші – це вже дивно. Але у нас в країні багато дивного ... Чинному президенту Порошенко буде непросто розгорнути сітку зі скупки голосів, маючи нелояльного міністра внутрішніх справ. Аваков вже не приховує, що готовий допомагати Тимошенко розкривати сітку Порошенко. Тому звільнення Авакова є необхідною умовою для Порошенка ", – написав Лещенко.

За даними нардепа, заміною Авакова стане Олександр Терещук, провести кандидатуру якого через парламент навряд чи вдасться, однак виконуючим обов'язки він стати зможе.

Наразі, Терещук є губернатором Київської області, а за часів Януковича був головою Волинської обласної міліції, направляв Беркут на майдан, був люстрований – але від покарання його врятував якраз Порошенко, який видав спеціальний указ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook