У суботу, 10 листопада, в Херсоні був затриманий екс-помічник депутата та колишній правоохоронець Ігор Павловський, а вже сьогодні, 12 листопада, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи застави.

Читайте також: "Гандзюк – ст*рва": Садовий конфліктував з активісткою перед замахом на неї (аудіо)

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

Зазначається, що його підозрюють у причетності до організації злочину проти активістки та в умисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю з корисливих мотивів, вчинене на замовлення та за попередньою змовою з групою осіб. ГПУ та СБУ продовжують розслідування.

31 липня у Херсоні стався напад на активістку Катерину Гандзюк. Нападник чекав жертву біля під'їзду і хлюпнув на дівчину концентрованою сірчаною кислотою. Жінка отримала опіки 30% тіла.

Катерина Гандзюк від отриманих опіків померла 4 листопада. Її справу одразу ж перекваліфікували на закінчене умисне вбивство. 

Читайте також: Повідомили причину смерті Катерини Гандзюк

Генеральний прокурор України Юрій Луценко пообіцяв, що слідство Національної поліції щодо вбивства активістки Катерини Гандзюк незабаром буде завершене і справу передадуть до суду. Наразі у цій справі затримано п’ятьох підозрюваних − організатора злочину та безпосередніх виконавців.  

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter