Екс-речник Волинської митниці Ігор Дильов став на захист Центрального ринку Луцька, який став об'єктом перевірки у програмі "Ревізор" на "Новому каналі". Він відзначив, що ведуча Наталія Кудряшова симулювала падіння під час конфлікту з продавчинею. Незважаючи на продемонстровані у програмі жахливі умови роботи, порушення цілої низки норм, Ігор Дильов наголосив, що проблеми на ринку несутєєві, адже "випадків отруєння не було, що вже добре".

Читайте також: "Товарний треш" або як "Ревізор. Магазини" не рекомендував Старий ринок

Риторика Ігоря Дильова спрямована на створення позитивного образу Старого ринку і наведенні безглуздих контраргументів на грубі факти катастрофічної ситуації на ринку. Схоже, що він є зацікавленою особою і допомагає своїм товаришам та партнерам, у яких підприємці орендують торгові місця, приховати серйозні проблеми Центрального ринку, які утворились через бездіяльність керівників ринку та уповноважених організацій, зокрема, Облспоживспілки.

Цікаво, чому видання, в якому з'явився коментар Ігоря Дильова, не дізналось думку ще кількох активістів для об'єктивного висвітлення підсумків візиту програми "Ревізор". Постає ще одне запитання – чому "Волинь24" у своєму матеріалі називає  Ігоря Дильова громадським активістом, адже його громадські позиції пов'язані тільки з його бізнесовою діяльністю? Насправді ж він є своєрідним "рупором", який лише відстоює інтереси своїх друзів та партнерів по бізнесу.

Читайте також: Як Волинська облспоживспілка грабує підприємців і хто за цим стоїть

Додамо, що у даному виданні працює колишня речниця одного з орендарів землі, на якій знаходиться Центральний ринок. Всі факти натякають, що дана стаття є заангажованою і носить маніпулятивний характер.

Нагадаємо, що у 2014 році перший заступник голови правліня Облспоживспілки Володимир Горгут ворогував з Ігорем Дильовим. Тепер вони опинились на одній стороні барикад і зацікавлені у тому, аби Центральний ринок існував у теперішньому вигляді, щоб продовжувати "обдирати" підприємців, не виконуючи своїх зобов'язань.

Читайте також: Як влада Луцька реформує ринки міста

Про брудні прилавки, іржаві холодильники та торгівлю на газетах знають всі, хто хоч раз бував на Центральному ринку. Про дотримання санітарних та норм необхідних для ведення торгівлі тут давно всі забули. Для впорядкування ринку було створене КП "Луцькі ринки". Його завданням є забезпечення комфортних умов роботи для підприємців, наведення порядку та модернізації ринку. Також воно дасть можливість підприємцям позбутись абсолютно непотрібного посередника у вигляді Облспоживспілки.

Падіння Наталії Кудряшової, можливо, і було частиною шоу, але середньовічний стан Старого ринку – це не витівки ведучої чи телеканалу, а яскравий прояв байдужості та непрофесійності людей та організацій, які мали б вирішувати дані питання.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter