Колишня модель журналу Playboy загинула разом зі своїм семирічним сином в Нью-Йорку. Стефані Адамс і її семирічний син загинули після падіння з вікна готелю Готем в Нью-Йорку. Відомо, що Стефані зареєструвалася в готелі ввечері, 17 травня, повідомляє BBC-Україна.

Читайте також: Уїтні Х'юстон була зґвалтована власною сестрою в дитинстві

Екс-зірка зняла пентхаус-люкс, який знаходиться на 25 поверсі. Як повідомила журналістам місцева поліція, в п'ятницю, 18 травня, жінка разом з дитиною пролетіли 23 поверхи і розбилися на смерть на балконі другого поверху у внутрішньому дворі готелю. Поліція завела справу і розслідує всі обставини загибелі Стефані Адамс і її дитини.

Читайте також: Жінка вбила свого коханця і зажарила його на барбекю, пригостивши ним сусідів

Американські ЗМІ, посилаючись на радіопереговори поліцейських, повідомляють, що найімовірніше жінка вчинила самогубство.

Стефані Адамс стала зіркою журналу Playboy в листопаді 1992 року. Тоді Адамс отримала титул Міс Playboy. Крім того, відомо, що в той період її зв'язували відносини з відомим актором Робертом Де Ніро.

Читайте також: Даша Астаф'єва вразила своїм фото без макіяжу

Пізніше Адамс вийшла заміж за власника клініки мануальної терапії Чарльза Ніколаї і народила йому сина. Через кілька років пара розлучилася і на даний момент жінка судилася з колишнім чоловіком за опікунство над сином. Останнє судове засідання відбулося в Верховному суді Манхеттена, в середу, 16 травня.

Стефані Адамс хотіла отримати дозвіл на поїздку зі своїм сином в Європу, де вони збиралися провести відпочинок з її новим бойфрендом. Але суддя в дозволі відмовив і заборонив вивозити дитину з країни. Як зазначено на сайті загиблої моделі, вона була автором книг про філософський перебіг нью-ейдж і астрологічних календарів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter