Володимир Зеленський заявив, що не хоче заїжджати в президентський кабінет на Банкову. І має намір перенести адміністрацію президента в інше місце.

Читайте також: "За безсонні ночі і неможливе!": "порохоботи" вимагають у Зеленського вручити Порошенку "Героя України"

Про це пише Хвиля.

Як тільки новообраний президент опустився в крісло свого попередника про сказав: "Я ось сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

"Ми не хочемо бути в цій адміністрації. Я не знаю, де нове місце. Місце має бути відкрите… Я хочу, щоб не було трафіку в Києві. Тому я хочу знайти таке місце біля Києва", – заявив він на одній з конференцій в своєму виборчому штабі, запитавши у журналістів, як вони оцінюють місце, де розташований штаб.

Можливо, що будівля КВЦ "Парковий" (розташований за адресою Паркова дорога 16а), де розміщувався виборчий штаб Зеленського, зараз розглядається, як найбільш ймовірне місце, куди новий президент перемістить свою адміністрацію.

Читайте також: "Це жарт", – голова АП Богдан про петицію щодо відставки Зеленського

"По-перше, це енергетично сильне місце, оскільки воно вже принесло Зеленському перемогу. По-друге, у цього місця правильне розташування, адже воно знаходиться неподалік від урядового кварталу, швидкісної траси, що веде до аеропорту, але головне, в двох хвилинах ходьби від будинку Зеленського", – розповіло виданню джерело в адміністрації нового президента.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook