Не існує кращого способу змінити свій імідж, підняти собі настрій і навіть почати життя з нової сторінки, ніж змінити зачіску. Яке фарбування для волосся 2018 потрібно обрати, щоб бути в тренді? Уже сьогодні модниці роздумують над своїм майбутнім стилем та цікавляться, яке фарбування для волосся обрати в наступному році. Ми зібрали найпопулярніші варіанти фарбування волосся 2018, які ти можеш застосовувати вже сьогодні, - повідомляє СТБ.

Найбільше в 2018 пощастило блондинкам, тож якщо ви давно хотіли спробувати на собі цей образ – вперед! Але це зовсім не означає, що якщо ви брюнетка і кардинально змінювати образ не збираєтеся, ви будете не в тренді. Під кожен колір волосся існують свої тенденції, і знайти щось до душі може кожна дівчина. Давайте розглянемо основні тренди фарбування волосся 2018 року.

Попелястий блонд

У 2018 році головним трендом будуть попелясті відтінки волосся. Поєднуйте їх з іншими кольорами в різних техніках: омбре, балаяж, мелірування, сомбре тощо. Якщо ви хочете кардинально змінити імідж – пофарбуйте волосся в попелястий відтінок повністю. Найкраще цей відтінок підійде блакитнооким дівчатам зі світлою шкірою. Хоча, все, звичайно ж, індивідуально.

,

Омбре

У рейтингу найбільш популярних способів фарбування волосся вже не перший рік стоїть техніка омбре. Її особливість – плавний перехід з одного кольору в інший. У класичному варіанті – темний колір ближче до коренів і світлий від середини волосся і до кінчиків. 

, 

Балаяж

На піку моди залишається і фарбування за технікою балаяж – «розтяжка» двох-трьох кольорів по всій довжині волосся. Краще, якщо «розтяжка» буде у формі латинської букви V – коли зафарбовуються пасма на бічних сторонах, а потім кінці волосся. Зазвичай використовуються два або три відтінки, що «перетікають» один в одного. Також ви можете сміливо експериментувати і з різкими переходами.

Яскраві кінчики волосся

Якщо вам хочеться чогось більш яскравого, ніж «розтяжка» в кольорах, близьких до натуральних, сміливо фарбуйте їх в зелений, рожевий, бузковий – який ваша душа забажає. Кольорове мелірування – тренд 2018 року. Плюс, такий варіант фарбування підходить не тільки блондинкам, але й на брюнетках виглядає дивовижно.

,

Pixels

Новий екстравагантний тренд фарбування волосся на 2018 рік. Тут немає плавних переходів і м’яких ліній. Замість цього – чіткі геометричні лінії та яскраві кольори. Підійде таке фарбування не всім: по-перше, у вас має бути рівне волосся, по-друге, піксельне фарбування вимагає щоденної укладки.

,

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook