ФК "Волинь" переграла своїх візаві із футбольного клубу "Балкани" із рахунком 4:2.

Читайте також: Волинські легкоатлети здобули першість на чемпіонаті України

Про це повдомляють на офіційному сайті клубу.

На звітний поєдинок тренерський штаб виставив не зовсім звичний склад. У порівнянні з матчем проти "Оболоні-Бровара" зі старту вийшло одразу п’ятеро нових футболістів. Однак головне, що об’єднувало нашу команду – це бажання забити швидкий гол. І уже на 5-й хвилині воно спрацювало: Денис Кожанов увірвався у вільну зону, зберіг м’яч у боротьбі із двома захисниками і викотив у центр на Сіаваша Хагназарі. Іранцю треба було просто відправити «кулястого» повз голкіпера, з чим він і впорався – 1:0.

Волиняни раділи недовго. Перша ж осмислена атака гостей після пропущеного гола принесла результат. Після подачі з флангу Сергій Герасимець неочікувано для Віталія Неділька вирішив пробити головою, чим застав нашого голкіпера зненацька – м’яч залетів йому за комірець – 1:1. Тепер потрібно було починати все спочатку. До честі "Балкан", після забитого гола вони намагалися на рівних змагатися з господарями "Авангард" як у володінні м’ячем, так і у кількості атак. Утім, успіх знову святкували "Хрестоносці" – цього разу після стандарту. Після подачі кутового Денисом Кожановим захисник гостей Сергій Любчак у боротьбі з Міхою Горопевшекомспиною зрізав м’яч у власні ворота – 2:1. "Волинь" заграла впевненіше, припинила легку паніку біля власних воріт, а у середині тайму заробила право на небезпечний штрафний. Денис Кожанов знову нагадав про себе, як про грізну зброю нашого клубу та відправив "кулястого" прямісінько у кут воріт Олексій Паламарчука. Голкіпер "Балкан" дістав до м’яча, однак лише перевів його собі під бокову стійку – 3:1. До завершення тайму хороші моменти для того, аби відзначитися, мали Іван Цюпата Сергій Сімінін, однак на перерву команди пішли за переваги "Волині" у два голи.

Читайте також: У Луцьку пройдуть міжнародні спортивні змагання

У антракті Андрій Тлумак не поспішав робити змін у складі. І недарма – два хороші моменти відзначитися мав Ігор Карпенко, якому не вистачило зовсім трохи для третього гола у сезоні в матчах за "Волинь". Невдовзі наш тренерський штаб випустив йому в підмогу Дмитра Козьбана – і ця заміна зіграла. Наш нападник виборов м’яч на чужій половині поля, віддав на Кожанова та мав отримати передачу у відповідь, яку фолом проти нього перервав у власному карному майданчику Сергій Любчак. Пенальті цього разу виконував Андрій Яковлєв, який відзначив своє повноцінне повернення після травми таким потрібним першим голом цього сезону – 4:1. Невдовзі право на пенальті отримали і суперники, а одинадцятиметровий удар упевнено реалізував Руслан Паламар. Утім, на більше господарів не вистачило. 4:2 – "Волинь" у гольовому протистоянні повертається на переможний шлях та за втраченими очками зрівнюється у таблиці з "Дніпром-1" та "Колосом".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter