Стартовий матч нового сезону у Краматорську вийшов для лучан невдалим.

Читайте також: "Волинь" презентувала нових футболістів перед стартом чемпіонату України-2019/20

Забивши на 5 хвилині матчу, "Волинь" у другому таймі попустила тричі та, відквитавши один гол лише на 90 хвилині, поступилася у першому офіційному матчі сезону – 3:2, пише ІА Волинські Новини.

Матч 1 туру Першої ліги чемпіонату України з футболу відбувся в Краматорську на стадіоні "Прапор".

Перший тайм

"Волинь" активніше розпочала зустріч і вже на 5 хвилині відкрила рахунок: Бартулович видряпав м’яч у захисників в карному майданчику краматорців та з розвороту відпасував на Хагназарі, який розстріляв ворота Денчука з кількох метрів – 0:1.

Краматорці після пропущеного голу одразу ж побігли відіграватися, втім кілька їхніх закидань до карного майданчика "Волині" не несли особливої небезпеки. На 14 хвилині "хрестоносці" могли подвоювати рахунок, однак боковий зафіксував офсайд у Пономаря. "Авангард" натомість відповів штрафним з небезпечної позиції, після подачі якого захисники гостей вибили м’яч зі штрафної.

Також у господарів небезпечно пробивав Яворський – Болденков головою вибив м’яч на кутовий. Матч не був рясним на моменти, однак ближче до перерви команди заграли активніше. Зокрема, на 34 хвилині волиняни мали два моменти для того, аби подвоювати рахунок: один за одним з вигідних позицій пробивали Неплях та Хагназарі, проте обидва влучили у кіпера краматорців. А вже через три хвилини моментом відповів "Авангард" - Котляров на місці.

Читайте також: За ФК "Волинь" гратиме колишній футболіст московського "Локомотива"

Після взяття воріт на старті матчу жодна з команд не зуміла забити до кінця першого тайму, тож на перерву команди пішли з мінімальною перевагою "Волині".

Другий тайм

Старт другої половини зустрічі був дещо схожим першу половину, адже вже на 5 хвилині другого тайму забив "Авангард". Собко подав зі штрафного прямо на голову Сеницькому, який скористався помилкою на виході Котлярова, відправивши м’яч у ворота "Волині" – 1:1.

А через три хвилини краматорці взагалі вийшли вперед – Собко замкнув навіс партнера по команді – 2:1. Відтак, тепер "хрестоносці" були у ролі наздоганяючих.

На 65 хвилині волиняни могли зрівнювати рахунок, але на шляху м’яча після ударів гравців гостей стояли голкіпер та захисники "Авангарда". Господарі поля відповіли ударом Яворського – прямо в руки Котлярова.

Тренерський штаб "Волині" намагався посилити атаку, тож замість Непляха на поле вийшов Волошинович.

А на 69 хвилині Яворський, отримавши передачу від партнера у штрафний майданчик, зробив рахунок 3:1 на користь своєї команди. Волиняни намагалися відквитати бодай один гол, зокрема після передачі Кожанова пробивав Хагназарі, однак поцілив прямо в руки голкіпера краматорців, також здалеку бив Цюпа.

На 90 хвилині після подачі з кутового "Волинь" відіграла один гол – забив Болденков – 3:2. В останні хвилини волиняни намагалися вирвати перемогу, однак в підсумку поступилися у першому офіційному матчі сезону.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook