Перший прем'єр-міністр України Вітольд Фокін отримав посаду першого заступника голови української делегації в Тристоронній контактній групі завдяки особистому знайомству його онуки, співачки Маші Фокіної з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком.

Читайте також: Андрію Богдану спалили ще одну автівку

Про це в інтерв'ю програмі "Світське життя" заявила внучка Фокіна, Марія, яка здобула собі славу тусівниці. За її словами, саме вона познайомила першого прем'єра з керівником ОП, оскільки дружить і часто бачиться з Єрмаком, пише Обозреватель.

"І це було наше особисте рішення, щоб дідусь почав займатися цим. Він не знав, що Андрій Єрмак – це мій хороший друг дитинства. І Андрюші якраз теж була потрібна допомога – допомогти в ситуації", – заявила вона.

Марія заявила, що Фокін і Єрмак порозумілися щодо методів завершення війни на Донбасі. Вона додала, що "у дідуся завжди були амбіції".

Співачка також уточнила, що дружить з Єрмаком з 18 років. Судячи з коментарів під спільним фото Фокіної і Єрмака на одній з тусівок, відносини між ними швидше за все дійсно доволі близькі.

Читайте також: Кортеж Зеленського регулярно порушує ПДР, а оточення президента використовує "номери-прикриття", – "Схеми"

Фокіна з Єрмаком на тусівці.

Нагадаємо, після початку Революції Гідності Маша Фокіна поїхала в США, де веде гламурний спосіб життя. Співачка говорила, що не поспішає повертатися назад в "пекло". Внучка експрем'єра ні в чому собі не відмовляє і володіє колекцією взуття, вартість якої складає близько $30-40 тисяч.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook