Із комп'ютера так званої депутатки "народної ради" ДНР Наталії Пшеничної хактивісти з команди Український кіберальянс злили листування і документи.

Читайте також: На "виборах" на Донбасі голосують за Чак Норісса (фото)

Крім того, оприлюднені аудіозаписи, на яких жінка негативно відгукується про внутрішні процеси в ДНР. Висміює і неоднозначно реагує на загибель лідерів бойовиків. Інформацію поширив сайт InformNapalm.

"Пшенична Наталія Анатоліївна, 22.11.1974 року народження. Громадянка України, але має паспорт невизнаної ДНР. У 1996 році закінчила Херсонський державний сільськогосподарський університет. Займає ряд "посад", про які написала в анкеті, відправленій для участі в стажуванні на базі Воронезької обласної Думи РФ: "Секретар комітету Народної ради (НС) з етики"; "член Тимчасової комісії НС" ДНР "з розслідування шахрайських дій підприємця Курченко С.В"; "член Тимчасової комісії НС" ДНР " по питаннях налагодження взаємодії законодавчої і виконавчої гілок влади", – йдеться у розслідуванні. 

 

 

Читайте також: Пародія на пародію: в окупованому Донбасі розпочалися псевдовибори

У приватних розмовах з родичами посібниця терористів розкриває "секрети" про застосування РСЗВ "Град" з житлових будинків.

Крім того, напередодні "виборів" Пшенична займалася організаційними заходами і піаром так званого "глави" ДНР Дениса Пушиліна.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter