Луцька команда "Волинь АТО" виграла першість Ліги учасників АТО у дивізіоні "Захід"!

Читайте також: На Волині урочисто відкрили спортивний комплекс (фото)

Команда, яка складається виключно з ветеранів-учасників бойових дій на Сході України, стала чемпіоном Західної України, у непростій боротьбі випередивши доволі серйозних суперників: львівські команди "Західний Кордон" (минулорічних срібних призерів), "Леви ГУНП" та "Авіатор" з смт Новий Калинів Львівської області. 

30 вересня, відбулися ігри заключного, 22 туру західного дивізіону Ліги учасників АТО. У місті Лева наші футболісти зустрічалися з командою Національної Академії Сухопутних військ – "Легіон АТО". В принципі, волиняни оформили чемпіонство ще минулого тижня, обігравши в гостях ФК 5 ОБ НГУ з Вараша Рівненської області, тож даний матч турнірного значення для волинян не мав, а от суперник у разі виграшу міг би покращити своє положення у підсумковій турнірній таблиці. Але гра закінчилися нічиєю – 1:1 (у "Волині АТО" голом відзначився Сергій Ткаченко). А невдовзі після закінчення матчу, на стадіоні "Сокіл" у Львові, відбулася церемонія закриття змагань у західному регіоні та нагородження чемпіонів і призерів першості.

Окрім кубку та золотих медалей, наша команда отримала ще одну нагороду – півзахисник ФК "Волинь АТО" Аллен Кравченко отримав заслужений приз "Кращий гравець турніру"!

Читайте також: "Волинь" посіла третє місце у турнірній таблиці, обігравши "Прикарпаття"

Найближчим часом ФК "Волинь АТО" чекає поїздка до Києва, де 6-14 жовтня проходитиме фінальна частина змагань Ліги учасників АТО: 24 кращих команди з усієї України виборюватимуть найголовніший трофей сезону – Кубок Героїв АТО. Тож побажаємо нашій команді удачі та повернутися додому з перемогою!

Окрім удачі, ФК "Волинь АТО" також потребує фінансової підтримки, тож звертаємося до всих, кому небайдужий волинський футбол, з проханням посильної допомоги хлопцям, які будуть представляти нашу область у столиці.

З даного питання можна звертатися до капітана команди Манченко Віталія (тел. 093-747-16-99).

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter