Відома українська акторка "Дизель Шоу" Яна Глущенко розповіла свою історію про страшну аварію, в якій загинула легендарна гумористка Марина Поплавська. Яна розповіла про життя після ДТП.

Читайте також: Пасажирка таксі заживо згоріла в авто після моторошної аварії (відео)

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю акторки для Маші Єфросиніної в YouTube-шоу "Іспит".

"Так вийшло, що найважча травма у мене була. І, проконсультувавшись з фахівцями, вони сказали, що в Україні мені не зроблять операцію. У мене були розірвано всі зв'язки коліна. Потрібен був професор, який зробив би операцію за раз. Мені порадили професора в Римі", – розповіла акторка Глущенко.

За порадою лікарів, Яні успішну операцію зробили в Італії. У результаті акторка протягом 19 днів не бачилася з маленьким сином Тамерланом. Крім того, Глущенко повідомила, що реабілітація триватиме 9 місяців, але при цьому вона відчуває страшні болі: "Я перебуваю на знеболюючих. Воно постійно болить".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акторка "Дизель шоу" Яна Глущенко під час аварії, у якій загинула її колега Марина Поплавська, отримала важкі травми з усього колективу. Вона згадує, що лікарі не давали жодних гарантій – могла навіть встати на ноги. Але коли їй вперше після трагедії дали на руки маленького сина (Яна тоді сиділа в інвалідному візку), вона зрозуміла: треба що-небудь, але встати, інакше яке життя тоді буде у дитини? Хлопчикові ж всього півтора роки, зараз йому мама потрібна, як ніколи – здорова, сильна і рішуча.

Читайте також: "Мій рідний": актриса Яна Глущенко замилувала мережу фото з сином


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook