Відповідно до Розпорядження Президента України Петра Порошенка від 14 вересня 2018 року, головою Любешівської районної державної адміністрації призначено  Сергія Івановича Фесика.

Читайте також: Що задекларував новопризначений голова Любешівської РДА

Учора, 17 веренся, в Будинку культури селищної ради відбулося офіційне представлення чиновника, передає Волинь.

На Любешівщину приїхав особисто голова облдержадміністрації Олександр Савченко, який у своєму виступі зауважив, що Сергій Фесик працює в райдержадміністрації не перший рік, досі він фактично виконував обов’язки голови Любешівської райдержадміністрації і справлявся з роботою.

Читайте також: "Всі винні, починаючи з мене!": Савченка обурює "випрошування" грошей районних голів та сільрад

Сергій Фесик звернувся до представників громадськості і бізнесу Любешівщини із словами вдячності за підтримку і довіру. У своєму виступі керівник району запевнив, що буде сповна віддаватися праці.

"Я не хочу сьогодні давати голослівні обіцянки, але гарантую єдине – порядність, чесність і відкритість. Я завжди ціную думку і пораду кожного", – зазначив очільник райдержадміністрації.

Привітали Сергія Фесика селищний голова Олег  Кух, голова районної ради Петро Нагорний,  голова районної  організації профспілки працівників освіти району Надія Гарбар та представники Залізницького старостинського округу.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter