Виявляється, пари, які практикують рольові ігри, рідше скаржаться на нерозуміння і побутові конфлікти. Рольова секс−гра − відмінна розрядка, яка знімає блоки і затиски і дозволяє вивільнити напругу, що нагромадилася, а також допомагає уникнути зрад. Це хороший спосіб краще пізнати один одного і зберегти пристрасть у стосунках.

Читайте також: Як підвищити свою сексуальність

Рольова гра і втілення спільних фантазій неймовірно зближує пару.Це зміцнює довіру і вміння не соромитися один одного, відчувати партнера і висловлювати свої емоції без обману. Коли пари розуміють, як це робити, у них докорінно змінюються відносини не тільки в ліжку, але й в житті.

Щоб допомогти сімейним парам урізноманітнити своє інтимне життя і навчитися реалізовувати фантазії один одного Олена Соловйова рік тому відкрила в Києві перший в Україні готель для рольових ігор Cherry Twins. Такі готелі в Європі стали класикою. Там є традиція − влаштовувати "вечір для себе". Це один вечір на тиждень, коли діти з нянею або бабусею, і немає ніяких розмов про справи і проблеми. Пари гуляють, вечеряють в улюбленому місці і потім усамітнюються в тематичних готелях, яких в Європі дуже багато. У таких готелях кожен номер − це декорація до сексуальної фантазії − від романтичних до жорстких БДСМ. Тут пари можуть грати в рольові ігри і втілювати всі свої бажання, не переймаючись покупкою спеціальних секс−меблів або девайсів.

"Знаєте, з яким парадоксом я стикаюся найчастіше? − каже Олена Соловйова − Двоє людей багато років хочуть одного й того ж, збуджуються від дуже схожих сюжетів, але соромляться признатися один одному у своїх фантазіях. Так і живуть роками з нереалізованими бажаннями, наживаючи собі комплекси та психосоматичні проблеми. На жаль, повна відсутність сексуальної освіти в Україні, все ще високе табуювання теми сексу і все, що з ним пов'язано, призводить до того, що пари не вміють і соромляться обговорювати бажання.

Рольова гра − це "перезавантаження" ваших відносин. Ви можете ненадовго стати іншими людьми, помінятися ролями, побути в невластивій для себе ролі. Сексологами доведено, що пари, які практикують такі ігри, практично не розходяться і надовго зберігають пристрасть у відносинах".

"Звичайно, можна грати і вдома, − продовжує Олена, − якщо вам дозволяють умови і обставини. Одне "але": вдома складно створити потрібну атмосферу і антураж. Крім того, ті іграшки для дорослих, які ви можете спробувати у нас, ви навряд чи розташуєте у своїй спальні. Найважливіше те, що тематичний номер допомагає парі уникнути сором'язливого діалогу з описом своєї фантазії − досить просто вибрати номер і зробити партнеру сюрприз. У нас є навіть готові сценарії гри для кожної кімнати".

Читайте також: Як утримання від сексу впливає на людей

Щасливі, закохані, з палаючими очима, тримаючись за руки − ось як виходять пари після декількох годин терапії в номерах−фантазіях. Багато пар передумали розлучатися. Напишіть своїй половинці "У мене для тебе сюрприз" або "я хочу пограти в ..." вже зараз, і, можливо, ваш сьогоднішній вечір буде далекий від звичного сценарію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook