9 січня у Департаменті житлово-комунального господарства відкрили всі наявні лоти конкурсантів та вивчали супровідну документацію за присутності представників комунальних підприємств, депутатів та громадськості. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Читайте також: Лучани відвідали святкове богослужіння з нагоди Різдва Христового (фото)

ЖЕКи поступово відходять у минуле, а житловими будинками завідуватимуть управителі, визначені на конкурсній основі. Йдеться про ті будинки, в яких не було створено ОСББ.

"Переможцем конкурсу визначатиметься його учасник, що набрав максимальну кількість балів щодо об'єкта конкурсу. Основним критерієм під час оцінювання є найнижча ціна запропонованої послуги. Переможець конкурсу за кожним об'єктом конкурсу оголошуватиметься на засіданні конкурсної комісії, на яке запрошуватимуться всі учасники конкурсу чи вповноважені ними особи", – зазначає Григорій Недопад. 

Читайте також: "Ви – ті, хто ризикує життям": патрульна поліція Волині відсвяткувала свій День народження (фоторепортаж)

З його слів вся документація від конкурсантів підготовлена та подана своєчасно.

"Термін для подачі конкурсних пропозицій – 8 січня 2020 року до 10 00. Дата розкриття конкурсних пропозицій – 9 січня 2020 року. Протягом 5-ти календарних днів із дня прийняття виконавчим органом місцевої ради рішення про призначення управителя з переможцем конкурсу укладатиметься договір про надання послуги з управління багатоквартирним будинком", – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook