Перед новорічно-різдвяними святами кожен хоче поласувати делікатесами. Однак часто можна придбати неякісний товар. Лучанка Ілона Волох повідомила у Facebook-спільноті про неприємність, яка трапилась з нею на "Варшавському" ринку.

Читайте також: У Луцьку викрили підпільний цех з виготовлення "брендової" кави

"ОБЕРЕЖНО!!!!!! НА "ВАРШАВЦІ" за "Караваном" оптовий овочевий продають ікру.  ЖАХЛИВА ЯКІСТЬ, ЖЕЛАТИНОВІ ІКРИНКИ, СХОЖА НА ШТУЧНУ, ПО 85 ГРН. Написано лососева САХАЛІН 1 СОРТ", – написала користувачка у соцмережі, додавши фото придбаного товару.

Цікаво, що на банці у складі зазначено, що це справжня ікра з додаванням солі. Цей "розвод" виробника і торговців найбільше обурив лучан.

Читайте також: Дешеві – не завжди якісні: в Україну привезли дивні єгипетські мандарини

Містяни наголошують, що подібний неякісний товар перед святами також активно продають у Facebook. Нечесні продавці також вказують, що їхня ікра дешева, але справжня, не желатинова. Волиняни закликають не вестись на такі пропозиції.

Anna Kesareli: "Та не лише на базарі, тут у фб повно її продають, ще й одна дитиною прикривається, як не бояться бумерангу. Але є дурні, беруть".

Богдана Ніколаєва: "Бачила збирали "спільні покупки" на це г@вно, то замовлень було дуууже багато. Особисто я не рішилась її збирати... Фігня це повна. До речі, вона на опті 55-60 грн. І там вказано "імітація"... А дівчата робили збір з наголошенням на справжню".

Ілона Волох: "Інтуїтивно розуміла що за такі гроші нічого доброго не буде але... а вдруг добра. Написала лише для того, щоб хтось не подумав так, як я. На моїй банці написано 1 СОРТ і склад: ікра, сіль. І ще в "Там-Там" купила ікру "Спец Посол" 85 грамм. За 165 грн. На смак нормальна, але ікринки так собі, деякі прим'яті, цих грошей не варта".

Леся Мартинюк: "Я минулого року придбала таку за 150грн. Також лоханулася на повну котушку! Добре, що вчасно побачила, яке гім-о купила".

Юлічка Мушка: "О і в мене така була".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter