17 серпня, телеканал "1+1" у Національному художньому музеї влаштував презентацію нового сезону улюбленого мільйонами українців шоу "Танці із зірками". Та вже ні для кого не таємниця, що цьогорічні "Танці", які стартують в ефірі названого мовника уже з 26 серпня, будуть найбільш скандальними за всю історію проекту.

Читайте також: Попри обурення низки журналістів дружина Медведчука братиме участь у шоу телеканалу "1+1"

Адже участь у них візьме Оксана Марченко, яка нині в опалі у зв’язку з тим, що її чоловік є кумом Путіна, котрий розгорнув на Східній Україні криваву війну, пише "Т1".

Перед початком заходу в Нацмузеї під будівлею помпезної архітектури зібралися активісти. Знаючи, що цими східцями точно підніматиметься Медведчукова дружина, прийшли висловити свій протест проти участі Марченко у шоу.

Серед учасників пікету був і чоловік у гумовій масці Путіна-упиря з кров’ю в кутиках губ, який тримав у руках плакат з надписом "Ксюха". "Я прийшов підтримати свою куму, давно її не бачив і дуже радий, що вона з’явиться на українських телеканалах, тому що Оксана і її чоловік Віктор Медведчук – це ті люди, які можуть будувати мости між нашими братніми народами", – іронізував переодягнутий в президента країни-агресора активіст.

Невдовзі перед музеєм таки з’явилася Оксана Марченко у супроводі свити. Була в чорній міні-сукні, що оголює стрункі ноги, та з фірмовими локонами часів "Ікс-Фактору". Коли почала підніматися сходами, люди стали кричати їй "Ганьба!",  змусивши ведучу пройти ганебним коридором. Та тоді як більшість людей скандувала "Ганьба!", були і такі, що замість осудливих викриків, вигукували услід "Оксана, танцюй!" і підтримували путінську куму оплесками.

Читайте також: Журналісти ТСН виступили проти появи дружини Медведчука на 1+1

Сама Оксана Марченко з акторською майстерністю проігнорувала влаштований їй "теплий" прийом і зберігала на обличчі вираз задоволення.

Відео з місця подій уже оприлюднили в YouTube співробітники телеканалу "Відеотека", які припустили, що несподівана "група підтримки" Оксани – дебелі чоловіки, які кричали їй "Ксюха, танцюй!" – проплачені тітушки.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter