В Україну насувається черговий циклон. Протягом двох найближчих днів, 8 та 9 лютого 2018 року,  різко ускладняться погодні умови.

Про це повідомили в прес-службі Укргідрометцентру. Завтра, 8 лютого, в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях очікуються сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу.

У четвер вдень в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях прогнозується сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст сніжного покриву 10-20 см), на дорогах ожеледиця .

Згідно з інформацією синоптиків, такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг, роботи електричних мереж, комунального господарства в більшості областей країни. "Я вкотре звертаюся до водіїв та власників автотранспортних підприємств — зважайте на попередження Український гідрометцентр та рятувальників! Поставтеся свідомо до власної безпеки і безпеки усіх учасників дорожнього руху", - пише на ФБ Микола Чечоткін.
Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter