Народний депутат від БПП та дружина Генпрокурора Ірина Луценко днями стала переможницею Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття». Таке звання вона отримала «за свою активну політичну та громадську діяльність». Користувачі соцмережі не змогли залишитися осторонь такої події і вибухнули жартами та дотепами з цього приводу, - повідомляє Pressцентр.

Відомі блогери пишуть, що «жінкою ІІІ тисячоліття» мали б стати жінки-воїни, які зараз на передовій, волонтери, які нічого не шкодують заради нашої армії, медики, які ризикуючи життям, рятують поранених бійців на Донбасі, або матері, які чи не щодня ховають своїх синів, які віддали життя за Україну, але аж ніяк не «тюнінгована дружина генпрокурора».

«У попередньому пості про Киргизстан, я натякала на те, що вони – Азія, але ж ми вже Європа. Беру свої слова назад. Ми не Європа. За цієї влади ми якась «Азіопа». Аж страшно. На фото з новин: Ірина Луценко отримала нагороду «Жінка ІІІ тисячоліття», - написала у Facebook Тетяна Висоцька.

«Дивлюсь я на неї та й думку гадаю: не дарма ж Луценко так сильно бухає», «Там неповна назва. Повністю вона звучить так: «Жінка ІІІ тисячоліття до н. е.», «Жесть! Чекаємо перейменування вулиці та встановлення пам’ятника цій бабі», «Мені цікаво, яке місце в конкурсі на жінку тисячоліття в Україні посіла Ліна Костенко?», «Яке ж у нас страшне тисячоліття, якщо у нас є таки ідоли...», «Вурст вiдпочиває», «Це плювок обличчя українцям», «Ірина Луценко отримала звання «жінка ІІІ тисячоліття», бо має вигляд, ніби їй 3 тисячі років», - пишуть користувачі соцмереж.