У Києві під час сімейної сварки 33-річна жінка схопила ніж та вдарила свого чоловіка у живіт, який від отриманого поранення він помер на місці.

Читайте також: Чоловік закатував коханку до смерті розпеченою праскою на Київщині

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Києві.

За словами правоохоронців, до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що у квартирі по вулиці Сім’ї Хохлових виявили труп чоловіка.

"На місці події правоохоронці встановили, що між жінкою та чоловіком виник конфлікт, у ході якого вона схопила ніж і вдарила чоловіка у живіт. Слідчі з помешкання вилучили ніж із речовиною бурого кольору, який направили на експертне дослідження. Підозрювану у скоєнні кримінального правопорушення затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 33-річна киянка, яка раніше у поле зору правоохоронців не потрапляла", – розповіли в поліції.

Читайте також: 17-річну дівчину знайшли зґвалтованою та задушеною у парку

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі готують клопотання до суду щодо обрання підозрюваній міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter