У Володимир-Волинському районі померла жінка 1945 року народження, у якої посмертно підтвердили коронавірус. Про це повідомили сьогодні, 3 червня, під час чергового брифінгу в ОДА.

Читайте також: У психлікарні на Волині, де масовий спалах коронавірусу, ще одна смерть

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко інформувала про кількість хворих волинян та померлих. Зокрема, вона зазначила, що померла жінка захворіла 28 травня та поступила у лікарню з пневмонією.

1 червня пацієнтка померла. У неї ще прижиттєво відібрали матеріал для дослідження на коронавірус, а уже 2 червня підтвердили інфікування.

"Жінка мала доволі серйозні супутні захворювання серцево-судинної системи", – сказала Наталія Янко.

Читайте також: У психлікарні на Волині – масовий спалах коронавірусу, інфіковані пацієнти та медперсонал

Зазначимо, що у психлікарні селища Олика повідомили про ще одну смерть пацієнта від коронавірусу. Помер 54-річний чоловік, який мав супутні захворювання.

Загалом за останню добу на Волині зареєстровано 16 нових випадків захворювання на COVID-19: Ківерцівський район – 5, Луцький район – 3, м. Нововолинськ – 2, Володимир-Волинський район  – 2, Камінь-Каширський район – 2, Любомльський район – 1, Ратнівський район – 1. Одужало 15 осіб. Один випадок хвороби завершився летально.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook