У російському місті Ярцево загинуло немовля після того, як мати викинула його з вікна восьмого поверху.

Читайте також: Опинився на тонкій кризі: на Волині потонув чоловік

За даними Слідчого комітету РФ по Смоленській області, це трапилося 23 лютого, коли жінка запанікувала через пожежу, пише Обозреватель.

"У квартирі, розташованій на 6 поверсі багатоповерхового житлового будинку в місті Ярцево, трапилася пожежа. Жінка, яка проживала на 8 поверсі будинку, побачивши займання і задимлення, запанікувала і викинула свою дитину 2018 року народження з вікна на попередньо розтягнуту очевидцями тканину під вікном. в результаті дитина отримала травми, і не дивлячись на надану медичну допомогу, померла в лікувальному закладі", – уточнюється в відомстві.

Читайте також: Підліток з ножем вбив вчителя та учня у білоруській школі

За даним фактом порушено кримінальну справу для з'ясування всіх обставин події. За даними СК РФ, на місці працювали криміналісти. Пожежники евакуювали мешканців будинку, а господар квартири, яка спалахнула, госпіталізований.

"У рамках розслідування кримінальної справи слідчим належить вивчити умови проживання малолітньої дитини, а також інші обставини, що призвели до трагедії. Розслідування кримінальної справи перебуває на контролі у в.о. керівника слідчого управління", – підсумували в СК.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook