Жінка, яка постраждала під час жахливої ДТП, у якій загинув відомий журналіст Юрій Яцюк, наразі перебуває в палаті інтенсивної терапії.

Читайте також: "Добре серце ховав за жартами": волиняни про журналіста Юрія Яцюка

Заступник головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов повідомив, що наразі жінка перебуває в палаті інтенсивної терапії відділення анестезіології, де отримує інтенсивне лікування. Вона отримала політравму, її стан важкий, повідомляє ІА Волинські новини.

Нагадаємо, у ДТП у Струмівці поблизу Луцька 8 березня загинув заслужений журналіст України Юрій Яцюк. Також під час аварії постраждала Галина Стрільчук, яка переходила дорогу разом з ним.

Дружина загиблого журналіста Ольга розповіла, що той повертався з похорону колеги Романа Флішаровського. Після того мав плани ще відвідати могилу батька.

Читайте також: Поліція відкрила кримінал за фактом загибелі волинського журналіста Юрія Яцюка

Як інформує ГУНП, за цим фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook