Сьогодні 7 грудня, о 07:20 годині на автошляху М-19 "Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблечче", на повороті до села Рокині, Луцького району сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Читайте також: На Волині легковик врізався у вантажівку, є загиблий

Водій автомобіля "Mercedes-Benz" здійснив наїзд на 66-річну місцеву жительку. Потерпіла померла на місці пригоди.

Як повідомляє патрульна поліція Волині, за кермом автомобіля перебував 52-річний лучанин. Керуючи транспортним засобом, водій допустив наїзд на пішохода, 66-річну жительку Луцького району. Попередньо, потерпіла переходила проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Жінка померла на місці автопригоди.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілої. Триває досудове розслідування.

Невістка жертви автокатастрофи Євгенія Мовчан розповіла, що загиблу впізнала за курткою. Померла виходила до дороги, щоб передати маршруткою передачу внукові до Львова, – повідомляє UA.Волинь.

Жінка зазначає, що загибла вже передала гостинці на маршрутку й переходила дорогу назад, коли її збив автомобіль. 

"Рейсовий автобус "Луцьк-Львів-Рожище" іде десь о 7-ій годині ранку. Перед нею ішов сусід, вона йшла відразу за ним. Він перейшов дорогу, а вона ззаду нього за 2-3 метри. Як так не побачити людину, тим паче на пішохідному переході? Водій каже, що вона кинулася під машину. Це нонсенс, цього не може бути", – додала Євгенія Мовчан.

Жінка, яка назвалася дружиною водія автомобіля "Mercedes-Benz", стверджує, що той ніколи раніше не потрапляв в аварії. Вона зазначила, що чоловік їхав на роботу.

Читайте також: У Луцьку на вулиці Конякіна сталась дорожньо-транспортна пригода

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter