Президент Петро Порошенко та його бізнес-партнер та перший екс-заступник голови РНБО Олег Гладковський (Свинарчук) відмовили всесвітньовідомій компанії в будівництві партронного заводу на території України. Чому так сталось? Схоже, через певні політичні домовленості очільників держави з країною-агресором.

Читайте також: "Гробовозки" Гладковського і Порошенка: як президент з партнерами заробляють на війні

За час війни на Донбасі українські бійці неодноразово зіштовхувались з серйозними проблемами у вигляді нестачі сучасного озброєння, техніки та, навіть, амуніції і патронів. Здебільшого цим забезпечували військових волонтери.

Цікаво, що відомий світовий бренд з виготовлення партронів Stiletto пропонував українській владі побудувати на території держави завод з виробницта боєприпасів, в тому числі для вітчизняних бійців. Це б створило і додаткові робочі місця, і допомогло б побороти дефіцит патронів на фронті.

Читайте також: Скандальні розкрадання в оборонпромі: хабарі для НАБУ, СБУ та прокуратури (відео)

Втім компанія Stiletto отримала відмову від Адміністрації президента Порошенка та Кабінету міністрів і не 1 раз, а 15! 15 разів компанія, яка озброєю війська НАТО,  отримала відмову від української влади на вигідну, в першу чергу, для нашої держави пропозицію.

Людина, яка йде на вибори з програмою "Армія! Віра! Мова!" вкотре довела, що готова допомагати армії, лиш зрідка заїжджаючи на фронт для піар-акцій.

У Stiletto впевнені: будівництво патронного заводу в Україні блокує Росія і робиться це руками Адміністрації президента, зокрема, першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського, більш відомого під своїм справжнім прізвищем – Свинарчук. Про це сказав представник Stiletto у коментарі Валентину Бушинському в Gazeta.ua.

Як бачимо Олег Гладковський (Свинарчук), друг і бізнес-партнер Петра Порошенка, виявився найбільшим союзником Росії у війні з Україною, і саме з подачі та дозволу президента блокував усі можливості для розвитку армії та вітчизняного військово-промислового комплексу.

Петро Порошенко всі 5 років свого президентства годував армію лиш крихтами з обронного бюджету і гальмував її розвиток усіма можливими способами, спіпрацюючи при цьому з Кремлем. В цей час Гладковські (Свинарчуки) набивали свої кишені і кишені Гаранта мільйонами, прокручуючи злочинні схеми з розкрадання "оборонки".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook