У 2018 році Гнідавський цукровий завод  планує переробити цукрового буряка із площ більше як 10 тисяч гектарів, що їм гарантують партнери-сільгоспвиробники. Про це повідомив директор Гнідавського цукрового заводу Ростислав Новосад.

Читайте також: Цього сезону йдемо на рекорд як за кількістю переробленої сировини, так і за виробництвом цукру – Гнідавський цукровий завод

"Минулого року сільгосппідприємства отримували рекордні врожаї, однак цукристість була значно меншою, тому великий врожай це ще не означає великий вихід цукру. Якщо в нас буде врожай 55-60 тонн із гектара, але цукристість становитиме 18 згідно шкали, то кількість цукромішків не зменшиться", – запевняє посадовець.

Цього сезону волинські цукровики хочуть переробити не менше як600 тисяч тонн "солодкого кореню", а це 100 днів переробки цукрових буряків при середній продуктивності роботи заводу більше як 6 тисяч тонн на добу.

Нагадаємо, що Гнідавський цукровий завод є одним із лідерів виробництва цукру в Україні, за що неодноразово був відзначений як на місцевому, так і на всеукраїнському рівнях.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter