Вогнепальну зброю застосували на Київщині поліцейські, щоби зупинити автівку порушниці. Інцидент стався у Ржищеві, що неподалік Кагарлика.

Читайте також: У Луцьку горить багатоповерхівка

Як повідомив "5 каналу" речник обласної поліції Микола Жукович, спочатку молода дівчина почала на вулиці чіплятися до перехожих. Намагалася вдарити людей монтувальним ломом. Після того, як містяни звернулися до правоохоронців, – ті спробували затримати нападницю.

Натомість жінка проігнорувала вимоги поліцейських – і почала їздити навколо клумби у центрі міста. Поліцейські стріляли по колесах та намагалися поцілити  у двигун легковика. Автівка не зупинялася і під час одного маневру пошкодила машину копів. Усе це вдалося зафільмувати місцевому мешканцю, який оприлюднив відео у соцмережі.

Читайте також: Залишилася без голови: жінка загинула під колесами вантажівки у Києві

Зрештою, поліцейські наздогнали та заблокували ВАЗ із простреленими колесами. У салоні виявили марихуану. Після мед-експертизи – попередньо встановлено, що водійка-порушниця була під дією амфетаміну. Нині розпочато провадження за статтею "опір працівнику правоохоронних органів".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter